Elérhetőségek

9700 Szombathely,
Mátyás király u. 34.
Telefon: 06-94/508-575
E-mail küldése

Hírek Újdonságok

2020. június 11., 14:12Új, digitális zárbetétek.

Az okostelefon a kulcs.

AZ OKOS TELEFON A KULCS
A DOM és a Tapkey a legjobbat kínálják. A DOM Tapkey digitális zárak széles választéka lehetővé teszi, hogy szinte minden helyzetben helytálljon. Digitális cilinder, digitális kilincs, digitális lakatok és digitális faliolvasók óriási választékát kínáljuk riasztás aktiválásához vagy garázskapu kinyitásához. Hisszük és valljuk, hogy mindenkit és minden értéket biztonságban kell tartani kompromisszumok nélkül. Éppen ezért az összes DOM-termék rendkívül biztonságos az erős titkosításnak köszönhetően. Ezenkívül az erős és kiváló minőségű mechanikus rész és az innovatív elektronikus megoldások kombinálva biztosítják a megbízhatóságot és a hosszú élettartamot. A Tapkey alkalmazás könnyen használható, a DOM Tapkey eszközt az okostelefon NFC-n keresztül aktiválja. Az adminisztrátor/tulajdonos az erősen védett Tapkey ID vagy Google ID segítségével biztonságosan hozzárendelhet más felhasználókat. Könnyen telepíthető és esztétikus megjelenésű.

A TAPKEY APPLIKÁCIÓ könnyű mobil hozzáférést biztosít.
Percek alatt elkészítheti saját digitális zárrendszerét három egyszerű lépésben: töltse le a Tapkey alkalmazást a Google-on vagy az Apple Store-on keresztül, aktiválja a fiókját, csatlakoztassa a digitális cilinderét (például: a bejárati ajtóhoz). Csak néhány lépésben felhatalmazhatja a felhasználókat, hogy egy okostelefon vagy DOM Tapkey TAG segítségével nyissa vagy zárja be az ajtót.

 

  • AZ OKOS TELEFON A KULCS A DOM és a Tapkey tudásuk legjavát kínálják. A DOM Tapkey elektronikus zárakat széles választékuk sokoldalúvá teszi. Elektronikus cilinderek, kilincsek, lakatok és faliolvasók óriási választékát kínáljuk a riasztás aktiválásához vagy a garázskapuk nyitásához. Hisszük és valljuk, hogy mindenkit és minden értéket biztonságban kell tartani kompromisszumok nélkül. Éppen ezért az összes DOM-termék rendkívül biztonságos a magasfokú titkosításnak köszönhetően. Az erős és kiváló minőségű mechanikus részek az innovatív elektronikus megoldásokkal kombinálva biztosítják a megbízhatóságot és a hosszú élettartamot. A Tapkey alkalmazás könnyen használható, a DOM Tapkey eszközt az okostelefon NFC-jével aktiválja. Az adminisztrátor/tulajdonos a magas védettségű Tapkey vagy Google ID-ja segítségével oszthat ki belépési jogosultságokat más felhasználóknak.
  • A TAPKEY APPLIKÁCIÓ könnyű mobil hozzáférést biztosít. Percek alatt elkészítheti saját elektronikus/digitális zárrendszerét három egyszerű lépésben: töltse le a Tapkey alkalmazást a Google-on vagy az Apple Store-on keresztül, aktiválja a fiókját, csatlakoztassa az okoscilinderét (például: a bejárati ajtóhoz). Csak néhány lépésben felhatalmazhatja a felhasználókat, hogy egy okostelefon vagy DOM Tapkey TAG segítségével nyissák vagy zárják az ajtót.
  • DOM Tapkey rendszer Kezelje a hozzáférési engedélyeket az alkalmazáson keresztül Öt okostelefon-licenc felhasználónként ingyenes: összekeverheti a licenceket a teljes rendszerben pl. két felhasználói licenc az első eszköznél és három felhasználói licenc a második eszköznél. Nyissa meg internet-hozzáférés nélkül Használja meglévő Google-azonosítóját (nincs szükség további regisztrációra) vagy Tapkey-azonosítóját Programozza a TAG-et okostelefonjával. A DOM Tapkey önállóan működik, nincs szükség más eszközre az ajtó közelében vagy az ajtóba telepítve Egy új Google ID-fiók egyszerű létrehozása Nagyon biztonságos kommunikáció végpontok közötti titkosítás segítségével Nyílt platform: használja ugyanazt az okostelefont, TAG és alkalmazást otthonának, munkahelyének, kézbesítő postafiókjának, autójának (autómegosztás), szállodai szoba, parkolóhely és a riasztó rendszer aktiválásához
  • DOM Tapkey transzponder Programozható transzponder A Dom Tapkey rendszert nem csak NFC technológiájú okostelefonokkal használhatja, hanem a Dom Tapkey transzpondert (TAG) is, amely könnyen rögzíthető a kulcstartón, és használata nem igényel elemet. Kiváló választás azok számára, akik a hagyományosabb hozzáférési módot részesítik előnyben. Mondanom sem kell, hogy az admin felhasználó néhány másodpercen belül programozza a DOM Tapkey transzpondert mobilkészülékein keresztül. A Tapkey egy nyitott alkalmazásplatform, így ugyanazt az alkalmazást, okostelefont és DOM Tapkey transzpondert használhatja más Tapkey-alkalmazásokhoz, például az autómegosztó jármű megnyitásához, parkolóhelyhez, a szállodai szobához vagy a kézbesítési postafiókhoz/csomagpontjához.
  • NFC Rövid/közeli hatótávú kommunikációs szabvány Az NFC használata, valamint az elektronikus zár és a média (telefon vagy TAG) közötti minimális távolság biztosítja, hogy senki sem kapcsolódhat a rendszeréhez. Az NFC technológia megbízható alacsony akkumulátor-fogyasztásával és a DOM kiváló minőségű zár eszközeivel kombinálva kényelmes hosszú távú felhasználást kínál. A DOM Tapkey mobilalkalmazás nem csak a jogok gyors megadását teszi lehetővé, hanem biztosítja a jogok offline felhasználását is. A megadott hozzáférési jogok az okostelefonban hét napig továbbra is fennállnak mobil kapcsolat nélkül (például E, 3G, 4G vagy LTE). A hozzáférési jogok gyorsan visszavonhatók az okostelefon-felhasználó azonosítójának vagy TAG nevének a Tapkey App alkalmazásból történő törlésével is. Az okostelefon, amelytől a hozzáférési jogokat visszavonták, a mobil kapcsolaton keresztül másodpercek alatt megkapja az új információkat. A blokkolt azonosítók feketelistáját közvetlenül az okostelefonjáról továbbíthatja a zárra.
  • Az NFC előnyei - Alacsony energiafelhasználás az RFID-nek köszönhetően - Nagyobb biztonság a szoros érintkezésű technológia révén - Gyors adatátviteli teljesítmény - Magas titkosítási szabvány a legjobb biztonság érdekében - A hozzáférési engedély láthatósága az okostelefon képernyőjén
  • Tapkey App Az időkorlátozott hozzáférési jogok azonnal beállíthatók TAPKEY BARÁTOK ÉS CSALÁD A feloldás mindig ingyenes. Kezelje az okostelefon-felhasználók hozzáférési jogait. NFC-s okostelefonnal TAG-ket írhat. Megtekintheti az utolsó három bejelentkezési eseményt. Az eszközök firmware frissítése közvetlenül az okostelefonon keresztül. SMART BUSINESS Ugyanazok a tulajdonságok, mint a barátok és a család számára. A hozzáférési események teljes áttekintése. Több rendszergazdai joggal felruházható felhasználó. Engedély a Tapkey alkalmazás professzionális használatához más platformokon, például az Airbnb.
  • A Tapkey App előnyei - Virtuális, intelligens digitális kulcstartó - Könnyű biztonságos letöltés - Nagyon biztonságos Google-azonosító használata - A mobil jogok egy meghatározott idő elteltével frissítés nélkül elveszítik érvényességüket - Online adatainak magas szintű biztonsága az EU legmodernebb szerverével - Az utolsó három esemény megtekintése - Ha a mobil eszköze összeomlik vagy ellopták, egyszerűen inaktiválja az eszközt vagy az azonosítót a Google illetve a Tapkey felhasználói fiókján keresztül.

  • //admin.webgenerator.hu/uploads_customer/11111701/Tapkey_Smart_Lock_Beszereles.mp4


« Vissza az előző oldalra!


Tree Trade-K Kft Centro100 márkabolt - Magyar